Françou et Loulou Bonzi

Le Clos du Riou

07150 Orgnac l’Aven – France

LAT : 44°31.105'N
LONG : 004°43.190'E

tél : (00 33) 962.388.926

mobile : 06.20.84.08.65

mail : contact@leschenesdelaven.com

Réserver votre séjour :

Réserver

Our house

Our house is surrounded by oak trees and has a swimming pool. It is located at the end of the village. If you hike on the long-distance footpath GR4b, you will pass along the old low stone walls of our property.

It is the family property which we extended to welcome you. During a year and a half, we have been working on the projet, from architecture, to bricklaying, roofing, stone-cutting, electricity and plumbing. We passionately set out to make it an environment‑friendly place[1], made of stone, which is the local wealth.

We live on the ground floor and the two guest bedrooms are on the first floor, benefiting from a separate entrance.

Each bedroom has an en suite shower room, a shared open terrace and a shared wide living room.


[1] Solar heated water system; heat pump - cool in summer, warm in winter; compost box; household‑waste sorting.